Artikeln är i samarbete med Skolyx.se

Vad är cederträ?

Vi börjar med en liten introduktion till träslaget ceder. Cederträ går under kategorin ädelträ. Arten växer vilt i medelhavsområdet samt vid västra Himalayas bergsområden. Träslaget används till allt från blyertspennor, fasader, humidorer, galgar och skoblock. De två som sistnämnda användningsområdena är de vi kommer att fokusera på idag. Cederträ är känt för sin brunröda nyans och doftarom som inte sällan används i parfymer.

Vart använder man cederträ?

Vilka produkter ska man satsa på och vart kommer träet till mest nytta? Vi rekommenderar främst tre olika områden där cederträ gör sig allra bäst.

skoblock av cederträ

Skoblock


Förläng skornas livslängd med skoblock. Ska man ta till en åtgärd för att förlänga livslängden på sina skor är det användade av skoblock som gör allra störst skillnad.doftblock av cederträ

Doftblock


Addera en härlig doft och håll ohyran borta från dina stickade plagg med doftblock.galge av cederträ

Galge


Behhåll plaggets fall och motverka att få plagget invaderat av någon typ av skadedjur med en galge av cederträ.Varför cederträ?

Varför ska man välja just cederträ kanske du undrar. Nedan finner du vilka egenskaper som gör cederträ till det självklara materialvalet för skoblock, galgar och doftblock.

-Fuktreglerande
Cederträ besitter egenskapen att suga upp fukt, perfekt för ett par skor.

-Håller ohyran borta
Attributen cederträ har som verkligen gör materialet som gjort för garderoben är förmågan att avskräcka olika typer av skadedjur. Häng upp kavajen på en galge av ceder och lägg ett cederblock bland dina stickade tröjor så behöver du aldrig mer oroa dig för att få plaggen malätna.

-Doften
Som pricken över i:et har ceder en trevlig doft som gör sig väldigt bra bland både plaggen i garderoben och i skorna i skohyllan.

Är det nu så att du vill införskaffa dig cederträ i alla dess former till garderoben gör du det bäst på skolyx.se som säljer cederträprodukter av högsta kvailté till rimliga priser. De erbjuder skoblock, galgar, doftblock och mycket annat. Vi vill passa på att slå ett extra slag för skoblocken. Med skoblocken får du alla fördelar ceder medför samtidigt som blocken i sig förlänger livslängden på skorna.