Om oss

Historian

Idén för klädkod.com kom till under en kall höstkväll den 27 november 2016. Det var den kvällen som grundaren Jonas Fagerlund insåg vad som fattades på internet.

Hösten hade varit kall och kallare skulle det att bli. Ett varmt ytterplagg behövdes. Jonas visste att det var en beige ullrock han ville ha. Sökandet kunde börja, sajt efter sajt, märke efter märke plöjdes igenom. Minuter blev till timmar och det var just då det gick upp för honom. Det måste finnas en sajt som har alla kläder samlade på ett och samma ställe, där det är lätt att hitta plagget man söker och vart det finns att köpa billigast. Det visade sig inte finnas. Jonas tog då till sig det som sitt kall i livet att ändra på det.

Där och då föddes Klädkod. Vision var klar redan från början. Vi vill inspirera och förenkla. Inspirera till rätt stil för just dig och förenkla vägen till plagget du söker. Det är Klädkod.com

Kontaktuppgifter

Postadress:
Klädkod Sverige AB
Olbersgatan 10a
416 55 Göteborg
Mail: kontakt@kladkod.com

Generella ärenden:
kontakt@kladkod.com

Frågor:
fraga@kladkod.com

Feedback:
tips@kladkod.com

Vår ambition är att svara på mail inom 1-2 dagar och tackar för er förståelse.

Synas på Klädkod

Önskar ni att produkterna från er butik skall finnas med på klädkod.com? Skicka ett mejl till annonsera@kladkod.com så tar vi det där ifrån!

Annonsera genom Klädkod

Klädkod finns representerat på flera sociala plattformar. Först och främst vår egen hemsida men också på Instagram och Facebook med flera. Önskar ni att synas på någon av dessa kanaler får ni gärna skicka iväg ett mejl till annonsera@kladkod.com

Partners